[Melding] Transit/Routering werkzaamheden 10-10-2019 23:00 t/m 00:00 (Afgerond)

Update -> De onderhoudswerkzaamheden zijn succesvol afgerond. De capaciteit aan onze transit internet zijde is fors uitgebreid om de groei van ons netwerk te kunnen blijven bij houden. Na de werkzaamheden zijn onze beide routers bekeken op eventuele uit-sync zijnde configuratie. Mocht u problemen hebben na de upgrade werkzaamheden, dan vernemen we dit graag van u. U kunt ons het beste bereiken per support@weserve.nl , vermeld wel een uitgebreide probleemomschrijving.

Beste relatie,

Deze avond tussen 23:00 en 00:00 worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de internet transit zijde van Weserve. De werkzaamheden kunnen zonder onderbrekingen uitgevoerd worden, maar wel kan er wat verhogende pingtijden en op korte momenten packetloss merkbaar zijn. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen. De werkzaamheden zullen enkele minuten bedragen daar alles reeds voorbereid is.

Na afronding van deze werkzaamheden is onze internetcapaciteit fors uitgebreid zodat we de komende periodes onze groei van internetverbruik kunnen bij blijven.

Datum: 08-10-2019
Tijd: 23:00 t/m 00:00
Omschrijving: Uitbreiding van internet transit capaciteit van de Weserve routers.
Verwachte impact: Laag

Na afronding van de werkzaamheden zullen we u op de hoogte brengen.